Aftermovie

Aftermovie

Waarom een aftermovie?

Met een krachtige aftermovie promoot je in één keer jouw volgende evenement. Met een aftermovie laat je zien:

– Wat was er allemaal te doen?

– Hoe hebben de gasten zich vermaakt?

– Welke interessant items kwamen er aan bod.

Kortom, een aftermovie beantwoord al deze vragen.

Aftermovie laten maken

Wanneer je een aftermovie wil laten maken, kun je o.a. denken aan inspirerende aftermovies voor beurzen, feesten, teamuitjes en festivals. Dat is ook waar Moenawi Producties centraal staat, niet het verkopen van producten maar het inspireren van mensen en/of organisaties door middel van een video. Om dit te kunnen bereiken maken wij gebruik van de meest actuele technieken, krachtige muziek vol sfeer en indien gewenst een helder, gesproken tekst, ingesproken door professionele stemmen in het Nederlands of andere talen. Wij verkopen niet, maar inspireren door middel van film!

Moenawi productions

Wij bedenken en maken video's op maat!

Bekijk onze diensten

Een aftermovie voor inspiratie

Wanneer je een aftermovie wil laten maken met als doel een groep en/of organisatie te inspireren, met een aanspreekbare video, willen wij graag het doel in kaart brengen. In samenwerking met jou als opdrachtgever gaat Moenawi Productions het traject in al creatief partner. Wanneer alle in’s en out’s zijn besproken kunnen wij aan de slag om een professionele aftermovie als resultaat te leveren.

Offerte aanvragen

Een aftermovie laten maken die is geschikt voor verschillende social media platformen kunnen wij niet zo linken aan een vaste prijs. Om de juiste prijs te kunnen geven, hebben wij specifieke informatie nodig. Vraag een offerte aan en ontvang kosteloos de prijs voor de gewenste aftermovie.