Over ons

Over ons

Kwaliteit

De kwaliteit van diensten managen zou een belangrijk facet in iedere organisatie moeten zijn. Dit geldt uiteraard ook voor Moenawi Productions. Wij willen graag aan de verwachtingen van een klant voldoen, maar wij overtreffen de verwachtingen nog liever. Hiervoor is kwaliteit in elke stap van een project essentieel. Wij beschikken over de meest moderne apparatuur voor het maken van opnamen en montages.

Moenawi productions

Wij bedenken en maken video's op maat!

Bekijk onze diensten

Visie

Beeldcommunicatie is sterker dan woorden. Wij zorgen ervoor dan onze beelden emoties oproepen en de kijker nieuwsgierig maakt. Wanneer u een film nodig bent willen wij graag met u aan tafel onder het genot van een kopje koffie om de keuze wat wel of niet in beeld moet. Vervolgens doet de verbeelding zijn werk.

inspirerend_overons

Inspirerend

“Everything should start with WHY”,  Alles zou moeten beginnen met WAAROM. Wij als bedrijf willen niet een product verkopen en op korte termijn klanten als klant houden. Ons doel is daarom ook dat u als tevreden klant uw video aangeleverd krijgt. Bij de video en foto’s die wij creëren willen wij de kijker overtuigen en inspireren. Als dat is gelukt, dan hebben wij ons doel behaald.  Wij verkopen niet, maar inspireren door middel van film!