Promotiefilm

Promotiefilm

Waarom een promotiefilm

Een promotiefilm laten maken komt in de buurt van een commercial en bedrijfsfilm. Het verschil tussen een promotiefilm en een commercial is dat u niet het merk of bedrijf, maar een product, service of dienst in de spotlight zet. Promotiefilms oftewel promo video’s zijn uitermate geschikt voor advertenties, denk aan YouTube, Facebook en Instagram. Door de video die wij samen creëren kun jij met uw product, service of dienst mensen inspireren.

Wij verkopen niet, maar inspireren door middel van film!

Moenawi productions

Wij bedenken en maken video's op maat!

Bekijk onze diensten

Promotiefilm laten maken

Bij een promotiefilm ligt de focus bij het proces van een bedrijf. In samenwerking met jouw als opdrachtgever wordt een basis-script geschreven, waarin de shots van tevoren worden uitgebracht. Op de locatie van de shoot wordt daarbij een simpele set opgebouwd, waar eventueel acteurs en producten gepresenteerd kunnen worden.

Offerte aanvragen

Een Promotiefilm laten maken die is geschikt voor verschillende social media platformen kunnen wij niet zo linken aan een vaste prijs. Om de juiste prijs te kunnen geven, hebben wij specifieke informatie nodig. Vraag een offerte aan en ontvang kosteloos de prijs voor de gewenste Promotiefilm.