Voorlichtingsfilm

Voorlichtingsfilm

Waarom een voorlichtingsfilm?

Een voorlichtingsfilm maken is één van de meest effectieve manieren om iets duidelijk te maken. U kent vast wel het spreekwoord: ‘een foto zegt meer dan 1000 woorden’. Nou, een instructiefilm (en elke andere soort video) bestaat uit 25 foto’s per seconden. Dit zorgt ervoor dat u met één video alles kan uitleggen. Niet voor niets worden dit soort video’s veel gebruikt in vliegtuigen, bussen en in musea. Een opvallende instructiefilm trekt de aandacht van de voorbijganger en geeft deze iets mee waar u als bedrijf of instelling vervolgens profijt van heeft. Dit bespaart tijd en geld en werkt vaak ook als entertainment voor als uw bezoeker ergens voor moet wachten.

Moenawi productions

Wij bedenken en maken video's op maat!

Bekijk onze diensten

Voorlichtingsfilm laten maken

Een voorlichtingsfilm laten maken kan op verschillende manieren. Zo kunnen wij een dagje plannen dat wij naar u toe komen om de voorlichtingsfilm te filmen, hierbij nemen wij een simpele video set mee. Een andere mogelijkheid is om samen rond de tafel te gaan onder het genot van een kopkoffie om een basisscript te schrijven. Hierbij gaan we brainstormen over de locaties, acteurs, voice over of een eventuele animatie. Als u een leuk idee heeft denken wij daar graag in mee!

Offerte aanvragen

Een Voorlichtingsfilm laten maken die is geschikt voor verschillende social media platformen kunnen wij niet zo linken aan een vaste prijs. Om de juiste prijs te kunnen geven, hebben wij specifieke informatie nodig. Vraag een offerte aan en ontvang kosteloos de prijs voor de gewenste Voorlichtingsfilm.